Fönsterputsning Lund

Att putsa fönster är en av de städåtgärder som utförs sällan utav de flesta av oss. Troligtvis därför att det ofta både är besvärligt att göra det bra och att det är tidskrävande. Vi på MK Städ erbjuder fönsterputsning i Lund med omnejd utan stänk, smuts eller salt. Vår personal vet hur man putsar fönster och rengör dem både in- och utvändigt. Rena fönster är ett enkelt sätt att få ett hem eller en företagslokal att kännas både renare och lyxigare.

För många är fönsterputsning framför allt aktuellt i samband byggstädning, d.s.v. vid in- och utflyttningar. Vi kan förutom fönsterputsning rekommendera tjänster från Lunds äldsta flyttfirma Browé Transport för hjälp med själva flytten.

Vad kostar det att beställa fönsterputsning i Lund från er?

MK Städ erbjuder fönsterputs från 390 kr/timme (inkl. moms).

Priset kan påverkas beroende på om du önskar tilläggstjänster. Hör av dig till oss med dina önskemål för att få en offert.

Vad ingår i er tjänst för fönsterputsning?

Vi rengör dina fönster både invändigt och utvändigt samt torkar av fönsterbräden och karmar. I samband med att du kontaktar oss för att upprätta beställningen finns självklart möjligheten att beställa kompletterande tjänster.

Kan jag beställa regelbunden fönsterputsning?

Absolut. Om du hör av dig till oss kan vi ordna en offert för regelbunden fönsterputsning på månads- eller årsbasis.

Vid vilka tider putsar ni fönster?

Det allra vanligaste är att fönsterputsningen sker under kontorstid på vardagar. Om du har särskilda behov som gör att putsningen måste ske på andra tider kan vi säkert tillgodose det.

Fönsterputsning från MK Städ är ett klokt miljöval

MK Städ jobbar ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Det arbetet inkluderar att ständigt hålla oss uppdaterade om de mest miljövänliga rengöringsmedlen och redskapen. Vi arbetar också för att optimera våra städrutiner och transportsträckor mellan våra olika uppdrag för att göra vårt klimatavtryck så litet som möjligt. Det gör fönsterputsning från oss på MK Städ till ett bra miljöval.

Har du frågor eller vill boka så kan du kontakta oss på 042-00 00 10 eller använd formuläret nedan.

Kontakt

Kanalgatan 15,
241 30 Eslöv

046-13 03 03

Information

  • Om oss
  • Frågor och svar
  • Integritetspolicy

Skatt och Moms registrerat med organisationsnummer: 9708168357
Alla våra anställda är försäkrade hos Trygg Hansa.
Vi har ersättning upp till 10 miljoner vid skador på arbetsplatsen