Företagsstädning Lund

Det finns många fördelar med att ha en välstädad och snygg arbetsplats. För det första kommer era lokaler att se betydligt mer professionella ut och för det andra är det dessutom mycket lättare för dina anställda att känna motivation när de omgivande ytorna är fräscha. Företagsstädning bidrar även till en bättre arbetsmiljö och minimerar risken för sjukdomar.

Företagsstädning i Lund

MK Städ erbjuder dig smidig, enkel och professionell städning i alla olika typer av lokaler för företag. Med vår långa erfarenhet bakom oss kan vi garantera goda resultat och en verksamhet som känns bra att komma till och vistas i, både för anställda och för kunder. För att du som kund ska bli så nöjd som möjligt ser vi till att i största möjliga mån bemöta alla dina önskemål och även de behov som just ditt företag har. Tillsammans ser vi till att skräddarsy en städinstruktion som du känner dig nöjd med och hittar även en frekvens på hur ofta som du önskar få städning.

Arbetsmiljö och miljöpåverkan

Städning med kemikalier kan skapa stora problem för miljön och detta är ingenting som vi på MK Städ vill bidra med. Vi jobbar därför ständigt med att försöka se till så att våra tjänster orsakar en så liten påverkan på naturen och människor som möjligt. För att lyckas med detta ser vi till att alltid använda oss av trygga produkter och vi ser även kontinuerligt över våra arbetsrutiner för att både bli bättre och hitta smartare lösningar.

Priser för kontorsstädning i Lund

Våra kontors- och företagsstädningar har bekväma priser och istället för att ta betalt utifrån hur många kvadratmeter det är som ska städas erbjuder vi istället ett timpris. Du ska bara betala för den tid som städningen tar, eller hur?

När det gäller företagsstädning ligger priset på 296 kr ex. moms per påbörjad timme.

Har du frågor eller vill boka så kan du kontakta oss på 042-00 00 10 eller använd formuläret nedan.

Kontakt

Kanalgatan 15,
241 30 Eslöv

046-13 03 03

Information

  • Om oss
  • Frågor och svar
  • Integritetspolicy

Skatt och Moms registrerat med organisationsnummer: 9708168357
Alla våra anställda är försäkrade hos Trygg Hansa.
Vi har ersättning upp till 10 miljoner vid skador på arbetsplatsen